Besplatni vodič za početnike i one naprednije!

Pitanje

Mehmed asked 1 godina ago

Poštovani
Već imam Web stranicu ukrina.ba koja je izrađena u JOOMLI još 2009. godine. Pokušao sam je nadograditi, ali ne ide, pa sam odlučio da u Word Pess-u izradim sasvim novu stanicu, sličnu onoj koju sam godinama koristio. Interesira me kakav je postupak jer imam niz pitanja a to su: dali će se prilikom pokretanja stvaranja novog Weba obrisati svi raniji podaci, kako postaviti i instalirati recimo brojač posjeta, kao i duge podatke, dali Word Press nudi ova rješenja automatski ili???
Nadam se da Vas nisam posebno opteretio, neću se ljutiti u koliko mi i ne odgovorite.
S poštovanjem Mehmed Omeragić iz Dervente

1 Answers
Admin Član DO tima answered 11 mjeseci ago

Poštovani,
 
pratite ovaj priručnik s stranice i sve ćete riješiti. Podaci se neće sami obrisati, morate ih vi obrisati. Svakako sačuvajte članke i prebacite u novi WordPress. Postoji plugin koji će vam omogućiti lakšu migraciju s Joomle na WP, plugin se nalazi ovdje.
Brojač je moguće instalirati, dodavanjem jednog od pluginova – primjer.
 
LP,
Admin

Tko sam ja?

Bavimo se web dizajnom 13 godina, te sam odlučio od 2012. godine podijeliti stečena znaja u svrhu edukacije budućih naraštaja. Ovaj vodič sam napisao za sve, za bloggere ali i za poduzetnike koji žele racionalno iskoristiti svoj novac. Tako je ovaj vodič pomogao u izradi preko 700 stranica, za sada. Zašto ne bi i ti bio dio ove grupe?

Stranica mjeseca

bubLED - LED rasvjeta

Svaki mjesec objavljujemo stranice koje su napravljene po ovom besplatnom vodiču!

Provjerite akcijske cijene LED rasvjete :)

Stranica Dežurnog Vulkanizera!

Dežurni vulkanizer

Odlična web stranica napravljena koristeći ovaj priručnik.

Provjerite o čemu se radi :)