Besplatni vodič za početnike i one naprednije!

WordPress instalacija preko Joomle

Pitanja i Odgovoritema: Wordpress InstalacijaWordPress instalacija preko Joomle
mesao48@gmail.com asked 11 mjeseci ago

Poštovani
Već imam moju web stranicu ukrina.ba kreirana u JOOMLI. Sada želim nešto više naučiti o Web dizajnu, pa kada pokušam prema Vašim uputama instalirati WordPress pojavi mi se ovo: Pronađene su sljedeće pogreške: Instalacija već postoji na http://www.u****a.ba po našim podacima. Za ponovno instalirati program deinstalirajte postojeću instalaciju!. Interesira me da u koliko postupim prema ovoj uputi hoće li prestati raditi postojeća Web stranica. U ovome sam početnik, pa vas molim i pitam da mi objasnite što da radim
S poštovanjem

1 Answers
Admin Član DO tima answered 11 mjeseci ago

Poštovani,
ukoliko instalirate WordPress obrisati će vam se instalacija Joomle. gledajući vašu stranicu svakako vam preporučam instalaciju novog WordPressa jer trenutna Joomla koju koristite je 1.5 i izgleda dosta zastarjelo. Preporučam vam da instalirate WP u neki odvojenu mapu, kao npr. www.vasastranica.com/wp
Nakon instalacije wordpressa pristupite mu preko te stranice www.vasastranica.com/wp i uredite ga. A na kraju kada bude gotova stranice, podesite da se osnovna stranica pokreće iz te mape, sljedećim koracima u wp-admin sekciji.
Postavke->Općenito-> Adresa WordPressa (URL): www.vasastranica.com/wp
 
LP,
Admin

Web stranica na prodaju

Nakon što sam pomogao tisućama ljudi oko izrade stranice, odlučio sam se povući zbog nedostatka vremena. Zainteresirani za preuzimanje stranice? Javite se!

kontakt_1

Tko sam ja?

Bavimo se web dizajnom 13 godina, te sam odlučio od 2012. godine podijeliti stečena znaja u svrhu edukacije budućih naraštaja. Ovaj vodič sam napisao za sve, za bloggere ali i za poduzetnike koji žele racionalno iskoristiti svoj novac. Tako je ovaj vodič pomogao u izradi preko 700 stranica, za sada. Zašto ne bi i ti bio dio ove grupe?

Stranica mjeseca

bubLED - LED rasvjeta

Svaki mjesec objavljujemo stranice koje su napravljene po ovom besplatnom vodiču!

Provjerite akcijske cijene LED rasvjete :)

Stranica Dežurnog Vulkanizera!

Dežurni vulkanizer

Odlična web stranica napravljena koristeći ovaj priručnik.

Provjerite o čemu se radi :)