Besplatni vodič za početnike i one naprednije!

Sajt se sporo učitava.

Pitanja i Odgovoritema: Hosting i domeneSajt se sporo učitava.
Jovan Panić asked 2 godine ago

Moj sajt nije radjen u wordpresu, ja koristim ucoz – njihov hosting i njihovu temu. Naime, imam veliki problem sa sajtom jer mi je puno usporio. Potrebne su 24 sekunde za učitavanje stranice, a nekada je učitavao za ispod 10 sekundi.
Zanima me bavite li se sa takvim poslovima – uredjivanje sajta, optimizacija, popravke kodova i skripti u svrhu boljeg i bržeg rada sajta? Ako se vi ne bavite sa tim, imate li nekoga da mi preporučite?
Sajt je: www filmovion .net
PS.: Interesuje me da li ja mogu da sa ucoza prenesem sve što imam na sajtu postavljeno na neki drugi host servis… Ili, da li mogu da imam pored ucoza materijal postavljen na još nekom host servisu?
Pozdrav, Jovan.

1 Answers
Admin Član DO tima answered 2 godine ago

Pozdrav,
glavni razlog zašto ne preporučam stranice tipa Ucoz je taj što nakon nekog vremena stranice postanu spore. Te vas tada traže dodatne novce kako bi vas prebacili na veći paket jer sada imate “veliku stranicu”.
Postoje programi za migriranje s Ucoz na WordPress:

UCoz to WordPress migration


Lp,
Admin
http://www.kakonapravitiwebstranicu.com

Tko sam ja?

Bavimo se web dizajnom 13 godina, te sam odlučio od 2012. godine podijeliti stečena znaja u svrhu edukacije budućih naraštaja. Ovaj vodič sam napisao za sve, za bloggere ali i za poduzetnike koji žele racionalno iskoristiti svoj novac. Tako je ovaj vodič pomogao u izradi preko 700 stranica, za sada. Zašto ne bi i ti bio dio ove grupe?

Stranica mjeseca

bubLED - LED rasvjeta

Svaki mjesec objavljujemo stranice koje su napravljene po ovom besplatnom vodiču!

Provjerite akcijske cijene LED rasvjete :)

Stranica Dežurnog Vulkanizera!

Dežurni vulkanizer

Odlična web stranica napravljena koristeći ovaj priručnik.

Provjerite o čemu se radi :)