Besplatni vodič za početnike i one naprednije!

siteswan vs wordpress

Pitanja i Odgovoritema: Wordpress Instalacijasiteswan vs wordpress
Drazen asked 3 godine ago

Poštovani.   Nisam ni programer niti web dizajner. Ovih dana slučajno sam naletio na neke franšizne ponude, između ostalog i na SiteSean Website Builder. Radi se profesionalnoj platformi pomoću koje mogu praviti web stranice za male poduzetnike i prodavati ih istima. Međutim, cijenate franšize je 300$ mjesečno. Išao sam istraživati i dalje te sam tako naletio i na WordPress. Na stranici wordpress.com vidim da postoje razne verzije pa tako i WordPress Busines za samo 25€ mjesečno. Obzirom da želim praviti web stranice za male poduzetnike i prodavati ih njima, odnosno jednom riječju, želim pokrenuti svoj mali biznis na takav način, pitam Vas je li to moguće putem WordPress-a? Možete li usporediti SiteSwan i WordPress?

Zahvaljujem na svakoj korisnoj informaciji.

1 Answers
Admin Član DO tima answered 3 godine ago

Poštovani,
Wordpress je daleko najbolji alat i u potpunosti je besplatan baš kao i ovaj vodič. Jedino što se ipak mora kupiti je hosting, ali vjerujem da to nije problem jer ćete umjesto par tisuća kuna potrošiti svega nekoliko stotina za izradu web stranice. 
 
U pravilu ne podržajem stranice tip siteswan jer ćete na kraju uvijek morati plaćati nekakve dodatne opcije, a to saznate tek kada napravite gotovo cijelu stranicu.
 
LP,
Admin

Tko sam ja?

Bavimo se web dizajnom 13 godina, te sam odlučio od 2012. godine podijeliti stečena znaja u svrhu edukacije budućih naraštaja. Ovaj vodič sam napisao za sve, za bloggere ali i za poduzetnike koji žele racionalno iskoristiti svoj novac. Tako je ovaj vodič pomogao u izradi preko 700 stranica, za sada. Zašto ne bi i ti bio dio ove grupe?

Stranica mjeseca

bubLED - LED rasvjeta

Svaki mjesec objavljujemo stranice koje su napravljene po ovom besplatnom vodiču!

Provjerite akcijske cijene LED rasvjete :)

Stranica Dežurnog Vulkanizera!

Dežurni vulkanizer

Odlična web stranica napravljena koristeći ovaj priručnik.

Provjerite o čemu se radi :)