Besplatni vodič za početnike i one naprednije!

siteswan vs wordpress

Pitanja i Odgovoritema: Wordpress Instalacijasiteswan vs wordpress
Drazen asked 2 godine ago

Poštovani.   Nisam ni programer niti web dizajner. Ovih dana slučajno sam naletio na neke franšizne ponude, između ostalog i na SiteSean Website Builder. Radi se profesionalnoj platformi pomoću koje mogu praviti web stranice za male poduzetnike i prodavati ih istima. Međutim, cijenate franšize je 300$ mjesečno. Išao sam istraživati i dalje te sam tako naletio i na WordPress. Na stranici wordpress.com vidim da postoje razne verzije pa tako i WordPress Busines za samo 25€ mjesečno. Obzirom da želim praviti web stranice za male poduzetnike i prodavati ih njima, odnosno jednom riječju, želim pokrenuti svoj mali biznis na takav način, pitam Vas je li to moguće putem WordPress-a? Možete li usporediti SiteSwan i WordPress?

Zahvaljujem na svakoj korisnoj informaciji.

1 Answers
Admin Član DO tima answered 2 godine ago

Poštovani,
Wordpress je daleko najbolji alat i u potpunosti je besplatan baš kao i ovaj vodič. Jedino što se ipak mora kupiti je hosting, ali vjerujem da to nije problem jer ćete umjesto par tisuća kuna potrošiti svega nekoliko stotina za izradu web stranice. 
 
U pravilu ne podržajem stranice tip siteswan jer ćete na kraju uvijek morati plaćati nekakve dodatne opcije, a to saznate tek kada napravite gotovo cijelu stranicu.
 
LP,
Admin

Web stranica na prodaju

Zainteresirani za preuzimanje stranice? Javite se!

Tko sam ja?

Bavimo se web dizajnom 13 godina, te sam odlučio od 2012. godine podijeliti stečena znaja u svrhu edukacije budućih naraštaja. Ovaj vodič sam napisao za sve, za bloggere ali i za poduzetnike koji žele racionalno iskoristiti svoj novac. Tako je ovaj vodič pomogao u izradi preko 700 stranica, za sada. Zašto ne bi i ti bio dio ove grupe?

Stranica mjeseca

bubLED - LED rasvjeta

Svaki mjesec objavljujemo stranice koje su napravljene po ovom besplatnom vodiču!

Provjerite akcijske cijene LED rasvjete :)

Stranica Dežurnog Vulkanizera!

Dežurni vulkanizer

Odlična web stranica napravljena koristeći ovaj priručnik.

Provjerite o čemu se radi :)

Extrafm portal Hrvatske glazbe

Extrafm

Hrvatski portal glazbene tematike, napravljen pomocu ovog vodica.