Kako nuditi uslugu izrade web stranica

Pročitali ste naše upute o izradi web stranice, te planirate krenuti sami u novi biznis – izrade web stranice, no ne znate kako skupiti prve mušterije? Možete započeti s ovom šablonom koju možete poslati vašim kontaktima. Naravno, tekst je potrebno modificirati kako bi odgovarao vašem stilu, a naravno i podacima.

Promotivni tekst za izradu web stranica

Zdravo,

Moje ime je [Vaše ime] i vlasnik sam tvrtke [Vaše poslovno ime], tvrtke za web dizajn i razvoj. Htio sam vam se danas obratiti jer vjerujem da bi vaša tvrtka mogla imati koristi od profesionalne i dobro dizajnirane web stranice.

U današnjem digitalnom dobu, posjedovanje web stranice ključno je za svako poslovanje. To je prva točka kontakta za mnoge potencijalne klijente i ključna je za izgradnju povjerenja i vjerodostojnosti. Međutim, nisu sve web stranice jednake. Loše dizajnirana web stranica zapravo može naštetiti vašem poslovanju, otežavajući korisnicima pronalaženje potrebnih informacija i ostavljajući negativan dojam.

Tu mi stupamo na scenu. Naš tim iskusnih dizajnera i programera stručnjaci su za stvaranje vizualno zadivljujućih web stranica prilagođenih korisnicima koje su optimizirane za tražilice i lake za navigaciju. Specijalizirani smo za izradu web stranica dizajniranih po narudžbi koje su prilagođene specifičnim potrebama vašeg poslovanja, bilo da se radi o jednostavnoj web stranici s brošurama ili složenoj web stranici za e-trgovinu.

Shvaćamo da je svaki posao jedinstven, zato izdvajamo vrijeme da upoznamo vas i vaš posao prije nego što počnemo dizajnirati. Blisko ćemo surađivati s vama tijekom cijelog procesa, od početnog koncepta dizajna do konačnog lansiranja, kako bismo osigurali da vaša web stranica bude upravo onakva kakvu trebate.

Također nudimo kontinuirano održavanje i podršku, tako da možete biti mirni znajući da je vaša web stranica uvijek ažurna i radi besprijekorno.

Ako ste zainteresirani saznati više o tome kako vam možemo pomoći da podignete svoje poslovanje na višu razinu uz profesionalnu web stranicu, slobodno me kontaktirajte. Rado ću zakazati konzultacije s vama kako bismo razgovarali o vašim potrebama i odgovorili na sva pitanja koja imate.

Hvala Vam za Vaše vrijeme i pažnju. Veselim se vašem skorom odgovoru.

Najbolje,
[Tvoje ime]
[Naziv Vaše tvrtke]

Komentiraj