Pitanja i Odgovoritema: Wordpress Instalacijasiteswan vs wordpress
Drazen asked 5 godina ago

Poštovani.   Nisam ni programer niti web dizajner. Ovih dana slučajno sam naletio na neke franšizne ponude, između ostalog i na SiteSean Website Builder. Radi se profesionalnoj platformi pomoću koje mogu praviti web stranice za male poduzetnike i prodavati ih istima. Međutim, cijenate franšize je 300$ mjesečno. Išao sam istraživati i dalje te sam tako naletio i na WordPress. Na stranici wordpress.com vidim da postoje razne verzije pa tako i WordPress Busines za samo 25€ mjesečno. Obzirom da želim praviti web stranice za male poduzetnike i prodavati ih njima, odnosno jednom riječju, želim pokrenuti svoj mali biznis na takav način, pitam Vas je li to moguće putem WordPress-a? Možete li usporediti SiteSwan i WordPress?

Zahvaljujem na svakoj korisnoj informaciji.

1 Answers
Admin Član DO tima answered 5 godina ago

Poštovani,
Wordpress je daleko najbolji alat i u potpunosti je besplatan baš kao i ovaj vodič. Jedino što se ipak mora kupiti je hosting, ali vjerujem da to nije problem jer ćete umjesto par tisuća kuna potrošiti svega nekoliko stotina za izradu web stranice. 
 
U pravilu ne podržajem stranice tip siteswan jer ćete na kraju uvijek morati plaćati nekakve dodatne opcije, a to saznate tek kada napravite gotovo cijelu stranicu.
 
LP,
Admin